Transporti i kufomave me aeroplan

Transporti i kufomës me Aeroplan

Në rast vdekje, ne operojnë në Gjermani, Zvicërr, Austri, Francë, Itali, Belgjik dhe gjithë Europën. Gjatë tërë viteve të bashkëpunimit me Agjensit ajrore kryejm transportin e kufomave  me çmime të moderuar.

Më shumë