Transporti i kufomave me Makina speciale

 

Transporti i kufomave me makina speciale

Me personel të kualifikuar dhe mjeteve moderne, ne beim transportin e të vdekurit, sa më shpejt që të jetë e mundur për në shtëpi. Në bashkëpunim me Doganat transporti i kufomave kryhet në mënyr të saktë.