Transporti i kufomave për në vendlindje

Ngushllimi-Transporti i kufomave në gjeneratën e dytë


Transporti i kufomave nga Franca

Në bashkëpunim me instuticionet fetare në Francë ju mbështesim me transportin e kufomave nga gjithë Franca me ndershmëri dhe saktësi për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Lugin e në të gjitha trojet shqipëtare.

sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga zvicrra, transport i kufomave, transport i kufomave per ne kosov, transporti i kufomave nga austria, transport kufomash,pikllimi gjermanu ngushllimi,bartja e kufomave, bartjen e kufomave,bartje k
Transporti i Kufomave

Transporti i kufomave nga Gjermania

Transporti i Kufomave
Transporti i Kufomave

Me përvoj shumëvjeqare rrjetin tonë e kemi shpërnda në gjithë Gjermanin me qëllim që të jemi sa më afër dhe më shpejt në rastet e humbjes së të afërme tuaj dhe të ju mbështesim në momentet e pikëllimit me shërbimin tonë profesional të transportit të kufomës.

Transporti i kufomave nga Zvicrra

Transporti i Kufomave
Transporti i Kufomave

Në bashkëpunim me instuticionet fetare në Zvicër ju mbështesim me transportin e kufomave nga gjitha Kantonet e Zvicrrës me ndershmëri dhe saktësi për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Lugin e në të gjitha trojet shqipëtare.Transporti i kufomave nga Austria

Transporti i Kufomave
Transporti i Kufomave

Me përvoj shumëvjeqare rrjetin tonë e kemi shpërnda në gjithë Austrin me qëllim që të jemi sa më afër dhe më shpejt në rastet e humbjes së të afërme tuaj dhe të ju mbështesim në momentet e pikëllimit me shërbimin tonë profesional të transportit të kufomës.Transporti i kufomave nga Belgjika

Transporti i Kufomave
Transporti i Kufomave

Me përvoj shumëvjeqare rrjetin tonë e kemi shpërnda në gjithë Belgjikën me qëllim që të jemi sa më afër dhe më shpejt në rastet e humbjes së të afërme tuaj dhe të ju mbështesim në momentet e pikëllimit me shërbimin tonë profesional të transportit të kufomës.

Transporti i kufomave nga Italia

Transporti i Kufomave
Transporti i Kufomave

Në bashkëpunim me instuticionet fetare në Itali ju mbështesim me transportin e kufomave nga gjithë Italia me ndershmëri dhe saktësi për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Lugin e në të gjitha trojet shqipëtare.


Transporti i kufomës me Aeroplan

 

 

Transporti i kufomës me Aeroplan

Në rast vdekje, ne operojnë në Gjermani, Zvicërr, Austri, Francë, Itali, Belgjik dhe gjithë Europën. Gjatë tërë viteve të bashkëpunimit me Agjensit ajrore kryejm transportin e kufomave  me çmime të moderuar.

Më shumë

Transporti i kufomes me makina speciale.

 

Transporti i kufomave me makina speciale

Me personel të kualifikuar dhe mjeteve moderne, ne beim transportin e të vdekurit, sa më shpejt që të jetë e mundur për në shtëpi. Në bashkëpunim me Doganat transporti i kufomave kryhet në mënyr të saktë.

Më shumë


Çfar duhet të bëni Ju në raste vdekje të të dashurve tuaj ?


Ne kujdesemi që të gjitha formalitetet e nevojshme për transportin e arkivolit jashtë vendit të i sigurojm.

  • na telefononi menjëherë ne jemi 24 orë në dispozicion për ju  ,kështu që ne mund të ju ndihmojm me këshilla , dhe gjithashtu mund ti marrim  të gjitha barrat e  funeralit.
  • Pasi njeriu është i vdekur, i mbyllet me butësi goja dhe sytë e tij, dhe lidhë nofullën e poshtme me një shirit  me anën e sipërme të kokës mbi ballë, Më pas, i mbulohet trupin plotësisht me një batanije.
  • Nëse vdekja ka ndodhur në shtëpi, njoftoni mjekun e familjes për të vërtetuar dhe lëshuar certifikatën e vdekjes.
  • Ju duhet të përgatisë dokumentet e mëposhtme në mënyrë që të transporti i kufomës të shkoj në rregull :
  1. Pasaportë ose kartë identiteti i personit të vdekur
  2. Çertifikata e lindjes për njerëzit e pamartuar
  3. Certifikata e martesës për të martuarit
  4. Dekreti Divorci për të divorcuarit
  5. Certifikata e vdekjes nga vejëria 

Sa kushton transporti i kufomave

sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga zvicrra, transport i kufomave, transport i kufomave per ne kosov, transporti i kufomave nga austria, transport kufomash,pikllimi gjermanu ngushllimi,bartja e kufomave, bartjen e kufomave,bartje k
Transporti i Kufomave-cmimet

Shumë faktor ndikojn në përcaktimin e Çmimit përfundimtar të transportit të kufomës, por ne me përvojën tonë shumëvjeqare kemi parasysh gjitha. Me maturi, profesionalizëm dhe ndjeshmëri veprat tona në funeralet e kaluara jan suksesi i ndërmarrjes tonë, duke respektuar vlerat kulturore, sociale dhe ekonomike të klientëve tanë.